ابطال سند اصلاحات ارضی بابت انتقال سند به فرد ۹ ساله

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۰۵ #43075017

سلام وقت بخیر، سند اصلاحات ارضی به صورت مشاعی داریم بین دو نفر. مشکلی که به وجود اومده اینه که از وجود صادر شدن سند مطلع نبودیم و الان فردی که اومده ادعا کرده، زمان صدور سند اصلاحات ارضی ۹ ساله بوده و به عنوان یکی از زارعین سند به نامش خورده. با عنایت به اینکه سن قانونی نداشته، ما می‌تونیم درخواست ابطال سند بدهیم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مستندات باید بررسی شود ولی زارع ۹ ساله احتمالا ناشی از اشتباه بوده است.

با سلام
بدون بررسی مدارک و مستندات امکان اظهارنظر وجود ندارد.

سلام، در این خصوص نیاز به بررسی مدارک می‌باشد.

سلام.اگر فرد مذکور اهلیت تمتع نداشته و ولی او یا قیم قانونی در جریان انتقال سند نبوده، می‌توانید اقدام کنید.

بادسلام،نیاز به بررسی مدارک است.

سلام علیکم
اینکه برای شما دو نفر سند اصلاحات ارضی مشاعی صادر شده بدین مفهومست که یا زارع بودید ( یا بعبارتی صاحب نسق و...) و چنانچه سندی دیگر بنام آن شخص صادر شده بایستی دید با کدامیک از مواد ومقررات قانون اصلاحات ارضی منطبق کرده اند. سوال پر از ابهام است اما به صرف آنکه آن شخص آن زمان ۹ ساله بوده نمی‌توان گفت سند وی خلاف مقررات صادر شده است. مواردی بوده که شورای عالی اصلاحات ارضی سند زارع را با خان اقاله و باطل نموده اما زارع تا سالها از این موضوع بی اطلاع بوده است. از ظاهر سوال بر می‌آید که آن شخص اکنون حدودا ۵۴ ساله است و از احتمالات آنستکه پدرش زارع بوده و پس از اخذ سند، به وی منتقل کرده باشد.

در هر حال با توجه به ابهامات زیاد در سوال شما ، ارائه ی پاسخ دقیق و فنی مقدور نیست.

سلام
پاسخگویی به سوال شما نیاز به بررسی مدارک دارد.