آیا این اقرار نامه نسبت به خریداران بعدی هم نافذ است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۸ #42984780

سلام. همسایگان ما در سال ۹۴ با حضور در دفترخانه اقرار رسمی نمودند که به هیچ عنوان حق استفاده از محوطه مشاع پارکینگ برای پارک خودرو خود و مهمانانشان ندارند و هرگونه ادعا و اعتراض در آینده در این خصوص از درجه اعتبار ساقط است و اقرار رسمی نمودند که محوطه مشاع برای پارک خودرو بنده(طبقه پنجم) باشد. و همچنین در اقرار نامه نوشته است "نامبردگان حق انتقال کلیه حقوق ناشی از محوطه مشاعی جهت استفاده به عنوان پارکینگ طبقه پنجم به افراد و خریداران بعد از خود سلب و ساقط نمودند.. سوال بنده : اکنون یکی از همسایگان رفته و مالک جدید آمده و در مورد محوطه مشاعی که مالک قبلی حق استفاده از آن را از خود ساقط کرده ادعا دارد و میگوید من که امضا نکردم و توی سند جای پارک من است. (با توجه به مفاد اقرارنامه) سپاس.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هرگونه اتخاذ تصمیم مالکین حاضر فقط در خصوص آنها قابل اجراست و برای مالکین بعدی الزامی ندارد

از آنجا که مشاعات ساختمان متعلق به تمامی مالکین می باشد اگر در خصوص نحوه استفاده تصمیم اتخاذ شده باشد تنها از سوی مالکین حاضر لازم الرعایه بوده و مالکین بعدی الزامی به تداوم تعهد مالک سابق نخواهند داشت .

درود. مشاعات متعلق به کلیه مالکان است که بر طبق اظهار شما کلیه مالکان حق بهره برداری از آن را به شما انتقال داده اند. نه خیر مالک جدید نمی تواند. و مالک قبلی هم چون حق خود را طی سند رسمی انتقال داده است ، لذا مالک جدید حقی در این خصوص نسبت به شما ندارد.