حکم تخلیه قطعی صادر شد ولی بخاطر کرونا اجرا نشد، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۵۴ #42954229

زمان قرارداد اجاره تمام شده دو ماه اجاره واریز نشده علیرغم اظهارنامه یکماه هم بیشتر خسارت ایام تصرف قبوض و شارژ پرداخت نشده ‌ . خانه در اختیار برادر زاده مجرد می باشد . استشهاد مدیر گرفته شده . حکم تخلیه صادر شد بصورت قطعی . ابلاغیه کلانتری بردم . خونه بعد از سه روز تخلیه نشد . نامه کلانتری به اجرای احکام بردم ولی برگشت زد به شعبه صدور حکم بخاطر کرونا
بخشنانه کرونا تبصره نداره؟
اینجوری حق و ناحق میشه

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بخاطر کرونا اجرای احکام حکم تخلیه را اجرا نمی کند

سلام
فعلا به علت بخش نامه جدید فعلا دستور تخلیه اجرا نمیشود مگر دلیل خاص و قابل قبولی داشته باشید

سلام
فعلا به علت بخش نامه جدید فعلا دستور تخلیه اجرا نمیشود مگر دلیل خاص و قابل قبولی داشته باشید

سلام رای صادر شده واگر شما اثبات کنی نیاز به منزلم دارم وایشان مجرد هستن وخانواده ندارند وهزینه ها رو پرداخت نمیکنه اجرا میشه

سلام
متاسفانه فعلا تخلیه انجام نمیشود