خانم متاهلی ادعا می کند که صیغه بوده و مدت تمام شده است و رابطه پیامکی با شخصی داشته آیا مرد مرتکب جرمی شده است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۰۲ #42920192

اگه زن شوهر داری برای بار اول به دوست شوهرش اس بدهد و از اونجا روابطی شکل بگیرد تحت این عنوان که زن بگه من صیغه بوده ام و مدتم تمام شده و از امروز آزادم و دارم میرم ولی دروغ باشه و روابطی شکل بگیرد ، از اونجا که مرد تا قبل از پیامک خانم هیچ شماره ای از ایشان نداشته ، و کلا شروع با خانم بوده و به دروغ گفته صیغه بوده آیا مرد هم مجرم هست؟و چه راهی هست بتونه ثابت کند خانم این حرفو زده و ایشون رو فریب داده؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با دریافت پرینت پیامک ها

سلام
با توجه به توضیح شما مبنی بر اینکه روابطی شکل گرفته است حاکی از آن می باشد که مرد مرتکب رابطه نامشروع گردیده است چرا که زن اعم از اینکه شوهردار بوده باشد یا خیر، برای مرد محرم نبوده است، حال ممکن است اظهارات مرد مبنی بر بی اطلاعی از تاهل زن که ناشی از دروغ گفتن ایشان بوده است به نفع مرد بوده و در کاهش مجازات تاثیر داشته باشد

خیر شما مجرم محسوب نمی شوید. اگر اون خانم از شما شاکی بود می توانید جهت اثبات گفته های خویش و رد ادعای اون خانم از قاضی مربوطه درخواست پرینت پیامکهای ارسالی را نموده و دادگاه موضوع را بررسی مینماید/.