میتونه از این سیم کارت سواستفاده کنه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۵۶ #42895605

باسلام سیم کارت متوفی رو که هنوز روشن هست و دست ینفر باشه ایا اون شخص میتونه از این سیم کارت سواستفاده کنه؟؟؟واینکه برای خاموش کردن سیم کارت متوفی و از بین بردن آن چه مدارکی لازم هست؟؟ متاسفانه همسرم فوت شده و گوشی موبایل ایشان معلوم نیست کجاست و دست چه کسی میباشد!

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در هر صورت امکان سو استفاده وجود خواهد داشت شما می توانید از طریق دفاتر پیشخوان اقدام نمایید

سلام
بله، در اسرع وقت گواهی انحصار وراثت را به یکی از دفاتر پیشخوان ببرید و تقاضای انسداد سیم کارت بدهید.

بایددر دست داشتن گواهی فوت و گواهی حصر وراثت میتونید سیم‌کارت رو بسوزونید.تاکسی استفاده نکنه

سلام ، قطعا امکان سوء استفاده وجود داره ، اگه مراحل حصر وراثت انجام شده ، میتونید با اوراق دادگاه سیم‌کارت رو بسوزانید یا به نام یکی از ورثه کنید

بله در اسرع وقت با گواهی حصر وراثت به دفتر پیشخوان رفته و سیم کارت را مسدود و باطل نمایید

سلام
بله امکان سوءاستفاده هست با گواهی انحصار وراثت به یکی از دفاتر پیشخوان بروید و تقاضای انسداد سیم کارت بدهید.