چگونه برای دریافت حقوق معوقه خودم اقدام کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۵۶ #42893595

بنده مدتی در یک فروشگاه اینترنتی که شرکت داشتن مشغول به کار شدم و حقوقم رو ندادن. وزارت کار شکایت کردم اما با وجود سه بار ابلاغیه باز هم نیومدن در نهایت پرونده به دادگستری رفت. آنجا هم ابلاغیه دادن و باز هم نیومدن و الان یه برگه دادن که به بانکهای مختلف رفتم و موجودی و شماره حساب محکوم را گرفتم ولی هیچکدوم از حسابهاشون پول ندارن.
الان باید چکار کنم؟
در ضمن محکوم هنوز در شرکت هستن و کار میکنن ولی حساب بانکی هاشون خالیه.
چکار میتونم بکنم؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
میتوانبد تقاضای جلب دهید

بهتر است حکم جلب ایشان را بگیرید و در نهایت حکم توقیف سهام شرکت

برای کارفرما حکم جلب صادرنمیشود

تقاضای صدور نامه و دستور به کلانتری مربوطه جهت توقیف اموال موجود و متعلق محکوم علیه در محل شرکت را نمایید

باسلام
شما درراین مرحله از پرونده حکم جلب محکوم علیه رابگیرید چون پرونده درمرحله اجرا هست