آیا رضایت گرفتن من باعث میشه که من از این اتهام تبرئه بشم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۳۵ #42791462

با سلام
سال ۹۶ با کارت من توسط فرد دیگری سرقت از یک خانم انجام شده بود که این خانم با شکایت کارت منو مسدود کردن. بعد از مسدودی پرینت حساب گرفتم و فهمیدم که از فرد دیگری هم سرقت شده که شکایت نکرده. الان ۲ سالو ۶ ماهه که می گذره و پرونده به هیچ جا نرسیده . من میخوام از خانم شاکی رضایت بگیرم تا کارت ازاد بشه و پولشو بهشون برگردونم .
آیا این رضایت گرفتن من باعث آزاد شدن و رفع اتهام از من میشه یا باید جریمه و زندان؟
در ضمن اینم بگم که پرونده وسیع تر ازین حرفاس و سارق از کارت ۴ نفر دیگه جز من هم سو استفاده کرده و جمعا ۷۳ نفر شاکی داره, ولی از کارت من از دو نفر سرقت کرده که یکیشون فقط شکایت کرده.
آیا رضایت گرفتن من باعث میشه که من از این اتهام تبرئه بشم یا این کار باعث ایجاد شک در دل قاضی که شاید خوده من سارق باشم میشه؟
ممنونم از شما

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که اثبات شود شخص دیگری مرتکب سرقت شده مسولیت از شما برداشته میشود

سلام
در صورتی که محرز شود سرقت از جانب شما نبوده است مسئولیتی متوجه شما نخواهد بود
اما در صورت اثبات سرقت از جانب شما با توجه به این که پرونده در حال رسیدگی می باشد رضایت ایشان فقط جنبه خصوصی جرم را از بین خواهد برد و شما به لحاظ جنبه عمومی محکوم خواهید شد

سلام. در صورتیکه به مرحله دادگاه نرسیده این کار رو بکنید. ولی اگر کیفرخواست صادر شود و به دادگاه برود رضایت شاکی فقط موجب تخفیف میتواند لشود، چون جرم سرقت جنبه عمومی نیز دارد .

سلام، بله وقتی شما سرقت نکردی و سارق مشخص هست شما جای نگرانی نداری