آیا میشود به رای تجدیدنظر قطعی که توسط قاضی صادر شده اعتراض کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۳۱ #42773721

باسلام
شخصی از من بابت خرید خودرو شکایت کرده
بار اول قاضی رای رو به نفع من صادر کرده
بار دوم رای تجدیدنظر رو هم به من داده و قطعی اعلام کرده
این شخص باز هم اومده شکایت کرده میخواستم بپرسم مگه بعده رای قطعی بازم اون شخص میتونه شکایت کنه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله دیوان عالی کشور میتونه

سلام
بر مبنای اعتبار امر مختومه نمیتوان از یک موضوع دوبار طرح دعوا نمود مگر در صورت و در داشتن دلیل جدید !

در صورتی که عنوان و اصحاب دعوا در هر دو شکایت یا دعوای حقوقی یکی باشد این موضوع اعتبار امر مختومه داشته و قابلیت رسیدگی مجدد نخواهد داشت.
لازم به ذکر است در خصوص شکایت کیفری فاکتور زمان وقوع جرم نیز به این موارد اضافه خواهد شد.

سلام. در دعاوی کیفری بله از طریق اعمال ماده ۴۷۷ قانون ایین دادرسی کیفری. در دعاوی حقوقی صرفا با در دست داشتن مدارک جدید از طریق اعاده دادرسی.

در بعضی موارد امکان شکایت دوباره تحت عنوان اعاده دادرسی هست.