امیدی هست که بتوانم شناسنامه بگیرم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۲۲ #42498957

باسلام فرزند مادر ایرانی و پدر افغانی و متاهل و همسرم آقایی افغانی است، دارای تمامی مدارک قانونی هستیم و بدون هیچ گونه سابقه کیفری آیا میتوانم شناسنامه اخذ کنم برای متاهل بودنم که همسرم تبعه افغانستان هست اشکال نمیگیرند؟؟
با تشکر فراوان از زحمات بی پایانتان

مشاوره حقوقی اخذ شناسنامه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر مادرتون ایرانی هستن میتونید اقدام کنید

سلام لطفا به سایت bafia.ir مراجعه کنید

سلام. در صورتی که مادرتان ایرانی بوده باشد میتوانید اقدام به اخذ شناسنامه کنید

با سلام
چون مادر ایرانی دارید.اگر ازدواج پدر و مادر شما قانونی بوده و ثبت شده با گواهی ولادت و سایر مدارک میتوانید. برای دریافت شناسنامه ایرانی اقدام کنید

بله طبق آیین نامه مربوطه که در خرداد ماه سال جاری مصوب شده می توانید اقدام نمایید.

سلام. مهم این است که از مادر ایرانی متولد شدید و طبق قانون اخذ شناسنامه برای شما امکان پذیره

بله جدیدا قانون این اجازه را به شما می دهد که ازجانب مادرتان اقدام کنید