برای اخذ شناسنامه اتباع خارجی متولد ایران چه اقدامی میتوان انجام داد؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۴۳,۹۲۳ #15813

با سلام
من از اتباع خارجی( افغانی هستم) و ۲۲ سال سن دارم
که در ایران متولد شده ام
و میخواهم شناسنامه ایرانی داشته باشم
ایا امکانش هست که راهی وجود داشته باشد برایم؟
و اینکه تکلیف کارت ملی چه میشود؟؟
تشکر..

مشاوره حقوقی اخذ شناسنامه
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام ازطریق شرایطی امکان پذیر می باشد.

بله تحت شرایطی امکان پذیر است.یکی از آنها این است که متقاضی کسب تابعیت ایران، ۱۸ سالش به اتمام رسیده باشد.

با درود با شرایطی امکان پذیر است

خیر این امکان برای شما وجود ندارد...

با سلام
شرایط گرفتن تابعیت ایرانی برای اتباع افغانی :
متقاضی کسب تابعیت ایران، ۱۸ سالش به اتمام رسیده باشد.
متقاضی کسب تابعیت ایران، ۵ سال به طور قانونی در ایران سکونت داشته باشد. (اگر مدت اقامت در خارجه برای خدمت به دولت ایران باشد، در حکم اقامت در خاک ایران است)
متقاضی کسب تابعیت ایران، در هیچ کشور دیگری به جنایت غیر سیاسی محکوم نشده باشد. (بنابراین جنایت سیاسی مانع محسوب نمی شود)
شخص متقاضی از خدمت سربازی در کشور خودش فراری نباشد. ( کافی است که شخص فراری نباشد)

بااحترام
اگر مشکل نظام وظیفه نباشد میتوانید

با سلام
شرایط گرفتن تابعیت ایرانی برای اتباع افغانی :
متقاضی کسب تابعیت ایران، ۱۸ سالش به اتمام رسیده باشد.
متقاضی کسب تابعیت ایران، ۵ سال به طور قانونی در ایران سکونت داشته باشد. (اگر مدت اقامت در خارجه برای خدمت به دولت ایران باشد، در حکم اقامت در خاک ایران است)
متقاضی کسب تابعیت ایران، در هیچ کشور دیگری به جنایت غیر سیاسی محکوم نشده باشد. (بنابراین جنایت سیاسی مانع محسوب نمی شود)
شخص متقاضی از خدمت سربازی در کشور خودش فراری نباشد. (انجام خدمت سربازی ضروری نیست؛ بلکه کافی است که شخص فراری نباشد)