فریب یک دختر مجرد چگونه پیگیری شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۹۹ #42351745

من یه دختر ۲۱ سالم ظرف مدت یه سال به اصرار یه نفر جهت ازدواج پیام میدادیم بعد یک سال خانواده من متوجه شدن و تحقیق کردن فهمیدن اسم و فامیل و سن و متاهل بودنشو انکار کرده بود به من گفته بود مجزد و به پدرمم گفته بود خانم این اقا الان فهمیده در حالی میدونسته ولی کاری نکرده من بدونم زن داره میگه شوهر من زبون بازه بابد بیان پشت منو داشته باشید وگرنه راحت ابرو دخترتونو میتونم ببرم از نظر قانونی میتونه کاری کنن؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صرف وعده ازدواج جرم محسوب نمیشود .‌اما اگر با اغفال دختر، جرایمی همچون تجاوز، تعرض کلاهبرداری، اخاذی و غیره صورت می‌گیرد، که هر کدام بنابر مدارک و مستندات موجود ، دارای مجازات مختص به خود می‌باشد.

با توجه به اینکه ازدواجی انجام نشده و صرفا به دورغ مطالبی را بیان کرده و قصد اغفال شما را داشته و خوشبختانه از این موضوع اطلاع حاصل شده است ،به نظر می رسد وصف مجرمانه ای ندارد.