ایا اینجا بازهم سو نیت در جرم از بین میرود یا ایشان منع تعقیب میشند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۱۷ #42172747

با سلام
در پرونده بنده شکایت خیانت در امانت چکی را نمودم
وچک را متشاکی به کسی داده بود وتا مرحله صدور اجراییه رسیده (حقوقی)..حالا لاشه چک اورده داده به قاضی گفته اینم امانتی...ایا اینجا بازهم سو نیت در جرم از بین میرود یا ایشان منع تعقیب میشند؟؟؟؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

همکاری ایشان با دادگاه و مسترد نمودن چک می تواند موجبات تخفیف را فراهم آورد

با سلام و عرض ادب
نیاز به بررسی بیشتر پرونده هست

سلام
امتناع از استرداد اسناد خود میتواند از مصادیق خیانت در امانت باشد اما اقدام ایشان میتواند از سوی قاضی جهات تخفیفی لحاظ شود و مجازات تعلیقی یا ... صادر شود