آیا توقیف اجناس مغازه برای مهریه امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳,۸۴۲ #42142187

باسلام
من زوجه نسبت به اجرای مهریه خود (۱۱۴ سکه) از طریق ثبت اقدام نمودم. ولی همسرم هیچ دارایی (ملک یا ماشین یا حساب بانکی و ....) ندارد.
ایشون کارمند هستند و فقط حقوق ماهیانه دارند.
ضمنا در مغازه پدرش هم کار میکند به عنوان مباشر. البته سند مالکیت مغازه و جواز کسب بنام پدرش هست و کلیه خرید اجناس مغازه و ... هم با حساب بانکی پدرش انجام می داده است و دستگاه کارتخوان و مالیاتهای پرداختی و فاکتورهای خرید مغازه همگی به نام پدرش می باشد.
ولی از ۳ سال پیش که مغازه رو باز کرده بود، دقیقا میدونم سرمایه گذاری اولیه برای خرید اجناس مغازه توسط همسرم انجام شده است.
آیا علاوه بر یک چهارم حقوق ماهیانه، میتونم اجناس موجود در داخل مغازه یا انبار مغازه را توقیف کنم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه با توجه به توضیحات سرکار عالیه..
از آنجائیکه شغل رسمی همسرتان کارمند بوده و مالکیت و پروانه کسب و پوزهای بانکی و فاکتورهای خرید مغازه نبز همگی متعلق به شخص دیگری بوده، و طبق ادعای شما مبنی بر کارمند بودن شغل همسرتان که پاره وقت در مغازه زیرنظر پدرش مشغول می باشد.
فلذا با این تفاسیر امکان توقیف اجناس مغازه غیر در مفابل طلبتان مقدور نمی باشد. چرا که در صورت توقیف احتمالی اجناس مغازه دیگری، مالک مغازه با ورود و اعتراض ثالث خود، به استناد جواز کسب و ارایه فاکتور اجناس به راحتی می تواند اجناس مذکور را رفع توقیف نموده و در عوض خسارات وارده ناشی از توقیف مال غیر را از شما مطالبه نماید..
موفق باشید..

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، بله این امکان وجود دارد و محدودیتی توی قانون برای این امر نیست (بجز صرفا لوازم و ابزار کار مثل یخچال و ویترین)