شکایت الزام به تنظیم سند از سازنده ملک به نتیجه میرسد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۰۳۲ #41961685

باسلام
بنده دو سال پیش از یک بساز بفروش طبقه دوم یه آپارتمان رو معامله کردم و ۸۰ دزصد ثمن رو داده و ملک رو تحویل گرفتم سپس فروشنده متعهد شد که در تاریخ مقرر سند رو بنام بنده بزنه و اگر سند رو نزنه وجه التزام برا این کار گذاشتیم با توجه به اینکه فروشنده با مالک زمین اصلی شریک بودن یعنی زمین از مالک بوده و فروشنده نیز متعد شده بود که کل ساختمان رو بسازه و در عوض طبقه دوم و چهارم رو برای خودش برداره بنده نیز طبقه دوم رو که مال خودش بود از سازنده خریدم الان تو دادگاه تجدید نظر رای دادن با توجه به اینکه فروشنده فقط سازنده بوده در نتیجه تعهد تنظیم سند بر عهده مالک زمین اصلی میباشد و فروشنده هیچ تعهد الزام اوری در این مورد ندارد و تمامی تعهدات تنظیم سند برعهده مالک اصلی میباشد نه سازنده سوال بنده از شما حقوقدانان عزیز اینه که اولا بنده آپارتمان رو از سازنده خریدم نه مالک اصلی زمین ثانیا فروشنده در مبایعه نامه متعهد شده که سند رو باید به نام بنده بزنه ثانیا من معامله رو با سازنده انجام دادم نه مالک اصلی در ضمن دادگاه تجدید نظر بدون داشتن متن قرار داد مشارکت بین سازنده و مالک اصلی از کجا میدونسته که فروشنده فقط سازنده بوده تا اونجایی که بنده میدونم تو مشارکت نامه ای که بین مالک اصلی و فروشنده وجود دارد در اونجا سازنده متعهد شده که کارهای سند ساختمان رو انجام بده که انجام نداده اصلا با فرض اینکه اگر تو مشارکت نامه بین مالک اصلی و سازنده فروشنده اگه تعهد به کارهای سند ساختمان رو هم نداشته باشه به بنده چه ربطی داره من اپارتمان رو از فروشنده گرفتم نه مالک اصلی زمین و بنده سازنده رو به عنوان مالک میشناسم و ایشون بهم تعهد تنظیم سند دادن الان بنده باید چیکار کنم روز روشن حق رو به ناحق میدن با تشکر لطفا راهنماییم فرمایید با تشکر

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهتر بود در ابتدا با یک وکیل مشورت میکردید و دادخواست صحیح ثبت میکردید
دادخواست الزام به تنظیم سند باید به طرفیت مالک اولیه و شخصی که سند پلاک ثبتی مزبور بنامش هست بهمراه سازنده و ارائه قرارداد فی مابین مالک و سازنده تنظیم میشده
درست است که سازنده فروشنده است ولی در حال حاضر سند بنام ایشان نیست