برای گرفتن اجراییه باید به روش حضوری پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۴۳ #41915260

سلام
صدور حکم نفقه فرزند من مربوط به سال ۹۵ در شعبه شورای حل اختلاف است بعد آن با توافقی که انحام شد ماهانه مبلغی واریز می شد ولی مدتی است که پرداخت نمی کنند در سال ۹۵ شورای حل اختلاف الترونیکی نبود حالا برای گرفتن اجراییه باید به روش قبل حضوری پیگیری کنم یا الکترونیکی لطفا راهنمایی کنید ممنون

مشاوره حقوقی نفقه
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
در حال حاضر طرح دعوی و درخواست از طریق دفاتر خدمات قضایی انجام می شودبا استفاده از شماره پرونده به دفاتر خدمات قضایی مراجعه کنید و درخواست صدور اجراییه بدهید و در غیر اینصورت به شعبه مراجعه نموده و درخواست صدور اجراییه بدهید. موفق باشید

سلام، می توانید حضورا به شعبه مراجعه و درخواست صدور اجراییه نمایید یا از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی اقدام کنید

سلام
بصورت حضوری لایحه بدهید ولیکن از طریق دفاتر خدمات قضایی هم با کلاسه پرونده قابل طرح میباشد.

سلام باید از طریق دفتر خدمات قضایی اقدام به ارسال لایحه و درخواست کنید

برای ارسال لایحه و تقاضای صدور اجراییه می توانید از طریق دفتر خدمات قضایی اقدام کنید ولی پیگیری مراحل اجرا نیازمند مراجعه حضوری است .

با درود..
در رویه فعلی اصـولا طرح دعوی و تمامی درخواستها و لوایح از طریق دفاتر خدمات قضائی ارسال می گردد..
در صورت دسترسی به شماره پرونده می توانید از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام نمایید و در صورت عدم دسترسی باید حضـورا مراجعه نمایید..

درود
در صورت داشتن شماره cms(شماره ۱۶ رقمی پرونده )میتوانید به صورت الکترونیک اقدام نمایید .