چطور بنده بعنوان وارث پدرم این موضوع رو پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۶۲ #41878300

باسلام
در تاریخ ۲۵ شهریور ۱۳۵۹ (چند روز قبل از جنک) پدر بنده از همکارش ۲۰۰ متر زمین در خرمشهر خریداری میکند و مبلغ ده هزار تومان ثمن معامله را پرداخت می‌کند و در همین اثنا جنگ ایران و عراق شروع میشود.فروشنده که تصور میکند این جنگ نیز همانند جنگ دوران حسن البکر چند روزه به پایان میزسد،به پدرم(خریدار) اظهار میدارد که سند ملک نزد شما بماند و چند روز دیگر که جنگ تمام شد بطور رسمی آنرا بنام شما منتقل خواهم کرد.
برخلاف تصور آنها جنگ هشت سال طول میکشد و هرکدام بعنوان جنگ زده به جایی میروند و خلاصه هر دو طرف پیگیر این معامله نمی‌شوند.
حال بنده بعنوان وارث پدرم میخوام این موضوع رو پیگیری کنم،لطفا راهنماییم کنید.
اطلاعات مهم:۱-فروشنده و خریدار هر دو فوت کرده آند.
۲-شاهد این معامله فقط مادرم است که اکنون در قید حیات است.
۳-قولنامه دستی نوشته نمیشود و فروشنده فقط اصل سند را که بنام خودش است برای اطمینان خاطر خریدار تحویلش میدهد.
۴-ثمن معامله توسط خریدار پرداخت میشود.
باتشکر و احترام

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا باید دادخواست اثبات مالکیت را مطرح کنید پس از آن علیه وراث فروشنده اقامه دعوا کنید

باسلام :شما میتوانید بعد از انحصار وراثت از آنها امضاءگرفته وبه عنوان نماینده آنها دادخواست بدهید.ویا از طریق وکیل اقدام نمایید.

با درود
به
طرفیت وراث فروشنده دادخواست تقدیم نمایید.

با سلام واحترام شما می توانید بعد از انحصار وراثت از ورثه وکالت گرفته و خود پیگیر شوید برای دادگاه هم وکیل دادگستری بگیرید یا خودتون میتوانید دادخواست بدهید و پیگیری نمایید موفق و پیروز باشید

با سلام
باید به طرفیت وراث فروشنده دادخواست تقدیم نمایید .

دادخواست اثبات مالکیت تقدیم و به طرفیت وراث فروشنده طرح دعوی نمایید ...

با توجه به فقدان قولنامه کتبی صرف تحویل فیزیکی سند و شهادت مادر دلالت بر مالکیت ندارد.