چه دادخواستی ارائه دهم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۸۰ #41871889

باسلام بعد از حکم قاضی الزام به تنظیم و انتقال سند رسمی اگه فاقد استاندارد آسانسور واحد پایان کار باشد بدون تعیین خسارت در مبایعه آیا اجرای حکم به دلیل عدم توجه خواهان به پایانکار نیاز به ارایه توضیحات که مقدمات تنظیم سند میباشد و اعتراض زدم چه دادخواستی باید ارائه بدم،تشکر

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواستی بخواسته الزام به اخذ پایان کار ، صورت مجلس تفکیکی و تنظیم سند ثبت نمایید

با درود
در مرحله تجدیدنظر نمی‌توانید ادعای جدید مطرح فرمایید.

اگر در دادخواست اولیه تقاضای الزام فروشنده به اخذ پایان کار و صورتمجلس تفکیکی را نکرده اید ، رای الزام به تنظیم سند قابلیت اجرا نداشته و باید مجددا دادخواستی به خواسته مذکور طرح نمایید . اگر هم در دادخواست اولیه خواسته فوق الاشاره را درج و رای هم صادر شده باشد چاره ای جز دریافت معرفی نامه از دادگاه و مراجعه به شهرداری وثبت نخواهید داشت .

دادخواست خود را باید با عنوان الزام به اخذ پایان کار ، صورت مجلس تفکیکی و تنظیم سند ثبت می نمودید

درود
اگر اخذ پایان کار را در دادخواست اول درج کرده بودید و رسیدگی نشده اعتراض نمایید به رای صادره.