چگونه از برادرم بدلیل توهین و ضرب و شتم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۸۶ #41843381

بنده یک پسر ۱۷ ساله هستم که در خانه ی پدر خود در کنار مادر و پدر و دو برادرم زندگی میکنم. یکی از برادران من که ۸ سال از من بزرگتره همیشه به من توهین میکنه و منو کتک میزنه، توهین هاش که حد نداره و همیشه بهم فحش و ناسزا میگه، کتک هم با لگد و سیلی، بقیه اعضای خانواده هیچ اهمیتی به این موضوع نمیدن و من واقعا کلافه شدم و شخصیتم خرد شده.
میخوام شکایت کنم؟
میخوام از این خونه برم واقعا غیر قابل تحمله.
میخواستم ببینم شرایط لازم واسه شکایت چیه؟
و اصلا چجوری این کارو میکنن؟

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهتر است با اورژانس اجتماعی به شماره ۱۲۳ تماس حاصل نمایید تا کارشناسان مشکلتان را رفع نمایند

برای شکایت باید به دادسرای محل مراحعه کنید ‌
زمانی شکایت کنید که کتک خورده باشید تا ازطریق دادسرا یا کلانتری به پزشکی قانونی معرفی شوید

با سلام
بنده نیزبانظر همکار ارجمند دکترعباسی موافقم

میخوام شکایت کنم؟
میخوام از این خونه برم واقعا غیر قابل تحمله.
میخواستم ببینم شرایط لازم واسه شکایت چیه؟
و اصلا چجوری این کارو میکنن؟
علاوه بر صحت صد درصدی همکار دانشمند جناب دکتر عباسی باید عرض کنم که شما می توانید با اثبات رشد خود شخصا در دادسرا از ایشان شکایت ضرب و جرح و توهین کنید
ولی اکیدا توصیه دکتر عباسی مبنی بر حل و فصل اختلافات در همان محیط خانواده و از طریق بزرگ تر ها ی خانواده توصیه می شود

با سلام و درود با توجه به اینکه در سنی هستید که ترک خانواده و خروج از زیر چتر حمایتی آن با همه نقیصه ها و کمبودهای که دارد، برای شما مخاطرات خاص خود را خواهد داشت، بهتر است در زمینه خروج از خانه خویشتن داری لازم را داشته باشید و جدیت و تلاش خود را مصروف تحصیل و رشد و تعالی علمی و اخلاقی خود و ساختن شخصیتی مستقل و قابل اتکا و مسئول برای خود و جامعه بنمایید. دوری از موقعیت های تنش زا با برادرتان توصیه ماست بدیهی است رفتار برادر شما خارج از اصول رفق و مدارا و همزیستی درون خانوادگی بوده طبیعی است که برخی از این رفتارها عنوان مجرمانه داشته و قابل شکایت نیز باشند ولی بهتر است چنانچه پدر و مادر توجهی به اصلاح این امور ندارند بیشتر با آن ها صحبت نمایید. دیگر اینکه از مشورت و صحبت با یک مشاور خانواده نیز غافل نباشید. آرزوی موفقیت برای شما دارم.