میخواهم بدانم آیا شرایط درخواست شناسنامه ایرانی را دارم؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۳۳۸ #41839534

سلام من نوزده سال سن دارم و در ایران متولد شده ام
پدر و مادرم اهل کشور افغانستان هستند
ما به صورت قانونی در ایران زندگی میکنیم و تا به حال از ایران خارج نشده ام
دارای کارت امایش میباشم
با تشکر

مشاوره حقوقی اخذ شناسنامه
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر در ایران به دنیا آمدید می توانید

سلام، بدلیل این که بالای ۱۸ سال دارید شخصا می توانید به اداره تابعیت مراجعه و اقدام نمایید

باسلام
با توجه به موارد مذکور شما میتوانید برای اخذ تابعیت ایران اقدام کنید.

درود
برای اخذ شناسنامه ایرانی ابتدا باید در خصوص تابعیت اقدام کنید.

سلام بله اگرشرایط قانونی ورود به کشوررا داشتید ودرایران متولد شدید میتوانید بااثبات ان شناسنامه هم بگیرید

سلام
جهت اطلاع کامل از روند کار می توانید به اداره اتباع خرجی در استانداری مراجعه فرمائید.

سلام
در صورت تولد در ایران میتوانید با مدارک و مستندات مثبته تابعیت اخذ نمایید.