شوهر میتونه از قاضی درخواست کنه همسرشو بفرسته پزشک قانونی برای اثبات روابط نامشروع؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۸۹ #41805919

زن و شوهری که به مدت دو ساله که با هم اختلاف دارن و بطور کاملا جداگانه زندگی میکنن؛ شوهر میتونه از قاضی درخواست کنه همسرشو بفرسته پزشک قانونی برای اثبات روابط نامشروع همسرش؟؟؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
اثبات رابطه نامشروع از وظایف دادگاه نیست
اگر شما بعنوان مدعی دلیلی بر برقراری رابطه زنا دارید که راه اثبات آن اقرار خود شخص است یا شهادت، میتوانید به یکی از دفاتر خدمات قضایی مراجعه کنید و شکواییه خود را تنظیم کنید.ارجاع به پزشکی قانونی فقط در صورت تجاوز رجوع صورت میگیرد.

باسلام درصورتی که زوج از زوجه به عنوان رابطه نامشروع شکایت نموده باشد و دلایل محکمی نیز داشته باشد ممکن است .

باید ادله کافی ابتدا ارائه کنید صرف ظن کافی نیست

درصورت شکایت کیفری میتوانند درخواست کنند ولی اثبات این مساله باتوجه به وجود رابطه زن و شوهری سخت است.نهایتا به مجازات رابطه نامشروع محکوم خواهید شد

اگر دلایل و مستنداتی برای این امر داشته باشد و دعوی علیه همسر خود مطرح کند در این صورت با صلاحدید و تشخیص قاضی جهت بررسی ب پزشکی قانونی ارجاع میشود و در غیراینصورت و صرف خواسته در صورت شک همسر این امر امکانپذیر نیست

سلام و درود، تحقیق در جرایم مربوط به منافی عفت‌ اصولا ممنوع است و مقام قضایی بدون دلیل معتبر اساسا چنین اجازه ای ندارد ، و حتی در صورت شکایت زوج نیز بدون اسباب موجه اتهامش رد خواهد شد که امکان شکایت از بابت قذف برای زوجه خواهد بود؛ آرزوی عاقبت بخیری.

مرجع قضایی به دلایل و مستندات رسیدگی میکند و به صرف شک داشتن به همسر ، چنین خواسته ای مسموع نیست