آیا سوسابقه بعد از ۴ سال پاک می شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۵ #41804303

باسلام
من ۴سال پیش با یکی از همکارهای خودم که خانوم بودن توی ایستگاه تاکسی همراه شدم(کاملا اتفاقی در ایستگاه همدیگر رو دیدیم) در نیمه راه ایشون موقع پیاده شدند، بنا به احترام کرایه ماشین ایشون رو من پرداخت کردم از قضا ایشون نامزد داشتن و من هم خبر نداشتم و فرد بغل دستی من نامزد ایشون بود
این دو نفر بنا به دلایلی در شرف طلاق بودند که همین جریان بهانه ای شد برای نامزد ایشون برای شکایت و دروغ های هایی بعد از رفتن ما به کلانتری و در دادگاه گفتن تا از همسرشون بدون دادن مهریه طلاق بگیرند، دادگاه بعد از بررسی تلفن و سبب اینکه ما اون روز بعد اون اتفاق تماس زیادی داشتیم مارو محکوم به شلاق کردند ولی شلاق زده نشد ولی حکم برای ما صادر شد
الان من با توجه به رشته ای که خوندم(علوم آزمایشگاهی) آیا سوسابقه برای من حساب میشه آیا پاک شده یا خیر واقعا استرس بدی دارم در استخدام در بیمارستان به خاطر یک کرایه ماشین الان تو شرایط بدی هستم.
الان ۴سال می گذره و من واقعا نمی دونم باید چیکار کنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگرکارت وعکس شده باشید ، سوء سابقه ثبت شده والا خیر