یک خواهر سهم خود را به یکی از برادران بخشیده با نامه دستی و امضا دهیار وقت و شاهد و اثر انگشت و امضا خود؛ سندیت قانونی دارد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۹۷ #41800143

سه خواهر و دو برادر در ملک روستایی وارث هستند
اکنون جهت دریافت سند :
۲-یک خواهر از پدر با سایر وراث یکی است از مادر جدا تقاضای یک سهم بعلاوه یک هشتم مادر مرحومش را نیز دارد ایا یک هشتم از زمین است در غیر اینصورت چطور محاسبه میشود؟
۳-ملک قدیمی توسط یکی از وراث نگهداری شده و هزینه های بسیاری در ان انجام داده متراژ ملک چهارصد متر بوده و ایشان با اضافه کردن پیرامون ملک به ملک اصلی متراژ را به نهصد متر افزایش داده که اینکار قانونی بوده به لحاظ بنیاد مسکن و شورای روستا کلا همه روستاییان حریم اطراف را به خانه هایشان اضافه کرده اند مشکلی نبوده حال سوال این است تقسیم سهم الارث ها بر اساس متراژ قدیم است یا جدید اگر متراژ جدید هزینه ی دیوار کشی و زمین اضافه شده توسط احدی از وراث چطور محاسبه میگردد؟
۴- برای اقدام جهت دریافت سند اگر سایر وراث همکاری نکنند مرحله قانونی به چه صورت است؟

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود
احدی از وراث اگر اثبات نماید توافقی بوده است ولو شفاها می‌تواند تقاضای اجرت و خرج کرده خویش را بنماید.
مبنا مساحت جدید است.

هزینه ها به نسبت سهم وراث باید پرداخت شود لذا درصورت عدم همکاری می توانید از طریق دادگاه اقامه دعوا کنید

بعد از تقسیم سهم الارث نیازی ب همکاری وراث دیگر نیست و می توانید خود جهت دریافت سند اقدام کنید برای هزینه نیز هرکس ب نسبت قدرالسهم خود مسئول هست

هزینه دیوارکشی به تناسب سهم هرشخص باید پرداخت شود
چنانچه سایر وراث همکاری در این خصوص نکنند باید از طریق دادگاه اقدام نمایید و الزام ایشان را بخواهید

درود
مادر یک هشتم قیمت اموال غیر منقول را مستحق هستند، تقسیم به موجب متراژ سند مورث انجام می شود. شما بعد از تقسیم می توانید سند بگیرید.

سلام.سوال ۱: یک هشتم مادر از بهای اموال غیر منقول به خواهر می رسد یعنی پول ملک ،زمین به ایشان می رسد.
سوال ۲: سهم الارث براساس وضعیت موجود است البته اگر سند رسمی داشته باشد طبق متراژسند محاسبه می شود.هزینه اضافه متراژهم اگر با رضایت همه شرکاء ووراث باشدزمان تقسیم ارث به ایشان داده می شود .
سوال۳:شما پس از تقسیم نیازی به اجازه سایر وراث ندارید .خودتان می توانید نسبت به سهمتان سند بگیرید.

سلام.سوال ۱: یک هشتم مادر از بهای اموال غیر منقول به خواهر می رسد یعنی پول ملک ،زمین به ایشان می رسد.
سوال ۲: سهم الارث براساس وضعیت موجود است البته اگر سند رسمی داشته باشد طبق متراژسند محاسبه می شود.هزینه اضافه متراژهم اگر با رضایت همه شرکاء ووراث باشدزمان تقسیم ارث به ایشان داده می شود .
سوال۳:شما پس از تقسیم نیازی به اجازه سایر وراث ندارید .خودتان می توانید نسبت به سهمتان سند بگیرید.