آیا می‌توان خانه را در یک روز دو بار معامله کرد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۸۹ #41790619

با سلام
برای باطل کردن وکالت بلاعزل فروش خانه که برادرم دادم می‌خواهم خانه را به اسم مادرم بزنم و سپس مادرم هم خانه را به اسم من بزند آیا اگر این دو معامله در یک زمان و با همین سند منگوله‌دار که الآن دارم صورت گیرد اعتبار دارد؟ منظورم اینه که با انجام همزمان این دو معامله شماره سند عوض میشه و وکالت باطل میشه، درسته؟ یعنی لازم نیست بعد از اینکه به اسم مادرم زدم یه مدت صبر کنم تا سند تک ‌برگ به دست مادرم برسد بعد مادرم خانه را به نام من بزند؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام نمیشود همچین کاری را انجام داد

سلتم بله میتوانید . مانعی از بابت انجام دو معامله در یک روز وجود ندارد

از نظر قانونی منعی ندارد

بله امکانش است منع قانونی وجود ندارد

بله می توانید برای انجام معامله ویا اعطای وکالت ولو کرارر دریک یک روز و دقیقه منفی وجود ندارد

بادرود
بله میتوانید منع قانونی ندارد

درود
خیر منعی ندارد می توانید در یک روز انتقال سند را انجام دهید.