چه راهی برای جبران عدم حضور در دادگاه هست ؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۲۶ #41747644

با سلام ، بنده شاکی پرونده ای هستم که قرار جلب به دادرسی صادر شده و پرونده به دادگاه شهرستان بجنورد رفته و بنده بعلت دوری و مشغله کاری در روز دادگاه نمیتوانم آنجا حاضر شوم ، حال می خواستم بدانم چه راهی برای جبران عدم حضور در دادگاه هست ؟ یا بدون حضور بنده دادگاه تشکیل می شود ؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می توانید اقدام به ثبت لایحه ازطریق دفتر خدکات قضایی نمایید و البته باید توجه داشته باشید که چنانچه دعوای شما مستند به دلایلی می باشد باید اصول اسناد را راسا از طریق نماینده در جلسه حاضر کنید والا ممکن است رای به ضرر شما صادر شود

با سلام وقت بخیر... برا شماره تلفن شما ک از سوی دادگاه ابلاغیه صادر شده ...باید در وقت مقرر در دادگاه حضور بهم رسانید و شاکی هستید اگر متشاکی بودید یک لایحه دفاعیه کافی بود