مجازات وکیل بابت تصویربرداری از دختر محکوم‌علیه چک ضمانت

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶۷ #41702283

سلام، بنده ضامن یک نفر در شرکت مواد غذایی شدم که طرف من الان ورشکست شده و شرکت چک بنده را برگشت زده طلب شرکت ۱۵۰میلیون است و ۵۰۰میلیون چکی را که به عنوان ضمانت گرفته بود را برگشت زدن و حکم جلب بنده را گرفتن. چون من رو پیدا نکردند، وکیل شرکت بدون مجوز و بدون اطلاع مدیر مدرسه دنبال فرزند من که ۸ سال دارد می‌گشت و با گوشی همراه عکاسی و فیلم‌برداری می‌کرد تا از طریق دخترم من رو پیدا کنه( البته من نه فراریم و نه متواری چون کارگرم و شغلم آزاد و در جای خاص و دائمی کار نمی‌کنم) که بعد از ۲روز عوامل مدرسه متوجه خانم وکیل شدن که به طور مشکوک عکسبرداری می‌کرده و به پلیس ۱۱۰ اطلاع میدن و هنوز جواب درستی نگرفتیم. جرمی که وکیل انجام داده چه جزا و خسارتی داره؟ به خاطر بدون مجوز و بدون اطلاع وارد شدن به مدرسه و ایجاد استرس و ترس دختر من و دانش‌آموزان. ممنون میشم راهنمایی کنین.

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با ارائه ادله و شهادت شهود می توانید تحت عنوان مزاحمت از وی شکایت نمایید.

باسلام، می توانید از باب مزاحمت و فیلم برداری مخفیانه و غیر مجاز اقدام به طرح شکایت کنید

درود بر شما
صرف گرفتن فیلم و عکس از کسی جرم محسوب نمیشود مگر آنکه از این طریق قصد سوءاستفاده مانند تهدید و اخاذی و غیره داشته باشد و یا آنها را بدون اجازه شخص منتشر کند. ورود به مدرسه نیز با توجه به عمومی بودن آن جرم نمیباشد ولی اگر در آنجا ایجاد مزاحمت و اختلالی کرده باشد میتواند تحت عنوان مزاحمت و یا عناوینی مانند ایجاد ترس و ارعاب مورد تعقیب قرار گیرد. موفق باشید

سلام ،در صورت داشتن دلیل بعنوان مزاحمت می توانید شکایت نمایید

سلام این عمل جرم می باشد و در صورت اثبات دارای مجازات حبس می باشد

با سلام
هرگونه فیلمبرداری و گرفتن عکس بطور مخفیانه جرم بوده و در صورت اثبات مجازات حبس محرومیت اجتماعی و شلاق برای مرتکب جرم در نظر گرفته خواهد شد.