راه دیگری هم برای انتقال مالکیت ملک هست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷۲ #41603728

سلام وقتتون بخیر..ببخشید من پدرم میخوان ملکی رو به نام من بزنن..ملک سند نداره و ایشون میخوان وکالت بلاعزل به من بدن..در جایی خوندم که پس از مرگ موکل یا طرف دیگه قرارداد وکالت باطل میشه..میخواستم بدونم بدون گرفتن سند و اینکه بچه های دیگه هم کاغذ مالکیت من رو امضا نکنند راه دیگری هم برای انتقال مالکیت ملک هست؟

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

-- از راه تنظیم بیع نامه میتوانید اقدام کنید . مبایعه نامه اگر در چارچوب حقوقی و صحیح تنظیم گردیده باشد دارای اعتبار بوده و پس از فوت نیز قابل استناد است .
-- در خصوص موضوع مورد اشاره شما بهتر است از طریق تنظیم صلح نامه اقدام به انتقال مالکیت نمایید که بعد از فوت ورثه نتوانند با استناد به موضوع پرداخت ثمن و ... ایجاد تشکیک در صحت قرارداد نمایند .

با سلام و احترام
بله با فوت یا حجر وکیل یا موکل عقد وکالت باطل می‌شود
شما می‌توانید با مبایعه ی نامه ی عادی ملک را از پدر خریداری کنید یا پدر طی سندی عادی ملک را به شما هبه کنند
سپس با در دست داشتن مبایعه نامه برای اخذ سند اقدام کنید