میشود خانه ی ورثه ای را پلمپ کرد؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۷۱ #41589424

با سلام و احترام خدمت همه عزیزان مشاوران و وکلا و کارآموزان عزیز کانون وکلا. محبت و بزرگواری فرموده و پرسش من رو پاسخ شفاف بفرمایید دعاگوی شما عزیزان هستیم.
خانه ی ورثه ای پدری داریم، کلنگی، قدیمی است. یک مغازه هم زیر خانه است که مغازه دار، سالیانه به ما اجاره میدهد. دو خواهر و مادر هستیم. مادر در یک طبقه و خواهر در یک طبقه زندگی میکنند. بعد از گذشت چندسال، موافق فروش و تقسیم نیستند. آیا میشود که ملک را پلمپ کرد که مجبور به فروش شوند؟ سوال دوم اینکه: اگر بله، از چه راهی باید اقدام کنم؟ قبلا از پاسخ بزرگواران متشکرم.

مشاوره حقوقی ملکی
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
دلیلی برای پلمپ کردن ملک وجود ندارد دادخواست فروش به محکمه ارایه نمایید.

راه حل برای اشخاصی که همین پرسش را دارند این است که:
وراث میتوانند {دعوای خلع ید مشاعی }را مطرح کنند از طریق این دعوا ملک مورد نظر پلمب میشه و وراث می تونند در خصوص سرنوشت ملک مورد نظر با توافق یکدیگر تصمیم‌گیری کنند شاید عنوان شود که چرا وراث باید ملکی را که به ارث می برند پلمب کنند پاسخ این است که گاهی اوقات بعضی از ورثه از ملکی که به آنها ارث رسیده است بهره بیشتری نسبت به سایر وراث می برند و در این حالت، حاضر به همکاری با سایر وراث در خصوص فروش آن مال نیستند و از طریق پلمب کردن ملکی که به ارث می رسد سایر وراث که بهره کمتر یا حتی هیچ بهره ای نمی برند در وضعیت برابر با وراثی که بهره بیشتری می برند قرار می گیرند. موفق باشید

با سلام
ابتدا میبایستی انحصار وراثت انجام دهید و سپس با مراجعه به اداره ثبت و اخذ گواهی عدم امکان افراز دادخواست فروش مال مشاع دهید.

سلام
شما باید دادخواست تقسیم ترکه و فروش دهید ودرصورتی که قابل تقسیم نباشد حکم به فروش داده میشود

بله باید دادخواستی تحت همین عنوان به دفاتر قضایی بدهید و با همراه داشتن مدارک احراز هویت خود و متوفی به دادگاه رفته و در صورت تایید صلاحیت توسط دادگاه توسط دادرس انجام می شود ...البته مدارک مهم می باشد .اعم گواهی انحصار وراثت .گواهی فوت ..شناسنامه و کارت ملی و.....

با سلام
اگر قصد فروش سهم الارث خود را دارید نیازی به پملپ نیست و (در صورت قابل افراز نبودن ) می توانید تقاضای فروش آن را از دادگاه نمایید .
ولی چنانچه می خواهید تقسیم انجام شود و نسبت به سهم الارث تان سند دریافت کنید ( و قصد فروش ندارید) ابتدائا درخواست مهرو موم و تحریر ترکه نموده و سپس تقاضای تقسیم آن را از دادگاه بنمایید.

فروش مال ورثه ای با تقاضای هریک از وراث از طریق دادگاه قابل فروش خواهد بود