آیا اگر همسرم بگوید؛ قاضی سریع درخواست پرینت ۶ سال پیش را میدهد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۳۸۲ #41550943

من چند سال پیش مرتکب خطایی شدم و سنم همش ۱۶ بود فقط پیامکی در دوران عقد و همسرم فهمید و من خاستم ببخشم خط را عوض کرد و همه چی تمام شد.... من چسبیدم به همسر و زندگیم
حتی دوتا بچه برایش آوردم اما بعد ۶ سال هنوزم که هنوزه ولم نکرده به من می‌گوید خراب ----------
خیلی بددلی می‌کند این چند سال همش مث زندونی ها بودم و اینکه بداخلاق و بد دهن سابقه اعتیاد داشته و همش به من تهمت می‌زند یکبار هم دستم را چاقو زد
و تهدید می‌کند که آبرویم را همه جا می‌برد من دیگر نمیتوانم با بد دلی و شکاکی هایش کنار بیایم و خسته شدم...
میخاهم طلاق بگیرم اما از عنوان کردن این موضوع در دادگاه میترسم؟
آیا این موضوع باعث می‌شود دختر دو ساله ام را به من ندهند؟
خواهش میکنم کمکم کنید جواب بدید🙏🙏🙏

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه شما اقراری نکنید مطمئنا همسرتان نمیتواند موضوع را ثابت کند چرا که متن پیامکها تنها تا ۶ ماه قابل استعلام است . همچنین در خصوص حضانت فرزندان نیز جای نگرانی وجود ندارد و حضانت فرزندان تا ۷ سالگی با شماست .

خیر حضانت فرزند تا ۷ سالگی با مادر خواهد بود

با سلام
خیر حضانت فرزند دختر یا پسر تا هفت سالگی با مادر است.

با سلام
خیر حضانت فرزند دختر یا پسر تا هفت سالگی با مادر است.

با سلام
خیر حضانت فرزند دختر یا پسر تا هفت سالگی با مادر است.