آیا فقط پیام به ثنا محکوم علیه برای اطلاع از انجام مزایده کافی هست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۹ #41303804

آیا در مزایده نباید به وکیل اطلاع داد؟ آیا فقط پیام به ثنا یه محکوم علیه برایه اطلاع از انجام مزایده کافی هست؟ به دلیل مستثنیات دین نمی شود درخواست ابطال داد؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانیداعتراض خودرا طی, لایحه ای تقدیم دادگاه کنید

با سلام
در مزایده مثل حکم اجرا عمل می شود و نیازی به اطلاع رسانی وکیل نمی باشدو صرف ابلاغ به محکوم علیه کفایت می نماید.در مورد مستثنیات دین شما قبل از صدور اجراییه باید اقدام می نمودید مگر اینکه به دلایلی عذر موجه ارائه نمایید می توانید مزایده را ابطال نمایید