مراحل برداشتن حکم ممنوع الخروجی چگونه است، آیا با درخواست واخواهی امکان برداشتن حکم وجود دارد یا خیر؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۱۰ #41245537

با سلام
با توجه به حکم غیابی از طرف دادگاه عمومی اقدام به درخواست ممنوع الخروجی نموده اند توسط بانک به دلیل زبونی که اصلا من ارتباطی به آن دیون هم ندارم.
سوال من اینه که مراحل برداشتن حکم ممنوع الخروجی چگونه است، ایا با درخواست واخواهی امکان برداشتن حکم واخواهی هم امکان پذیر هست یا خیر؟

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما باید از طریق واخواهی که انجام می دهید از خود دفاع کنید و تنها بعد از تبرئه شدن از ممنوع الخروجی خارج می شوید

با سلام
باتقاضای واخواهی اجرای حکم فعلا متوقف میشود ولی ممنوع الخروجی رفع نمیگردد

با درود بایستی دقیقا علت و نوع و مرجع صدور دستور ممنوع الخروجی شما و اینکه ایا در مقام اجرای حکم این ممنوعیت خروج حادث شده و یا در مقام قرار تامین یا نظارت، یا از اساس ممنوعیت خروج از ناحیه دادگاه است یا دارایی یا اجرای ثبت و یا بر اساس لایحه قانونی ممنوعیت خروج بدهکاران بانکی.. مشخص گردد تا پاسخ مقتضی داده شود‌.

حکم ممنوع الخروجی بادرخواست واخواهی ، منتفی نمی شود

سلام . در صورت قرار قبئچولی واخواهی فقط اجرای حکم متوقف می شود اما ممنوع الخروجی و رفع توقیف از اموال توقیفی به عمل نمی آید .

با طرح دادخواست واخواهی و به جریان افتادن دوباره پرونده و به تبع آن درخواست شما موضوع ممنوع الخروجی متتفی خواهد شد