به نظر شما در دادگاه تجدید نظر چه حکمی صادر میشود و ما باید چه اقداماتی انجام دهیم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۳۶ #41226944

ببخشید اگه کسی رو به اتهام رشوه به مدت ۴۳ روز بازداشت موقت کنند برای تکمیل شدن تحقیقاتشان و در اخر با وثیقه ازاد کنند و حکم را به این صورت که ۴ سال حبس و ۷۰ ضربه شلاق تعزیری و انفصال از خدمت و برگرداندن وجه ماخوذه به نفع دولت داده باشند در صورتی که اصلا شاکی وجود نداشته و دادگاه خودش مواردی را به عنوان شاکی انتخاب کرده که انها خود در جلسه ی دادگاه بیان کردند که ما هیچ گونه شکایتی نداریم و این پول را به عنوان حق مشاوره و جلوگیری از اتلاف وقت به انها داده ایم .
ممنون از شما

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، ممکن است توجه به عدم وجود شاکی خصوصی، عدم سوسابقه کیفری و سایر شرایط از موجبات تخفیف بهره مند گردند،
لیکن رشوه بدون داشتن شاکی خصوص نیست از طریق مدعی العموم و دادستان قابل تعقیب است.

با سلام رشوه از جرائم عمومی که ممکنه شاکی خصوصی نداشته باشه ‌قابل گذشت نمی باشد

جهت اظهار نظر دقیق باید محتویات پرونده مطالعه شود. مع الوصف با توضیحات شما شاید تخفیف در مجازات ایشان صورت گیرد

احتمالا به عنوان مدعی العموم وازجنبه عمومی داده