در صورتی که شخص، خود را پس از محکومیت تحویل ندهد تکلیف این ضامن با این شرایط که دیگر چیزی ندارد چه میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۲۵ #41209730

با سلام
در صورتی که کفیل متهمی که با جواز کسبش ضمانت او را برای پرونده ای کیفری کرده بود پس از این ماجرا؛ خود این کفیل بابت و بخاطر یک ضمانت بانکی جدا از آن موضوع و برای شخصی دیگر ( البته بعد از ضمانت و قبل از محکومیت برای متهم کیفری) تمامی حساب هایش را بخاطر این ضمانت بانکی مسدود کرده باشند و جوازش ( همان جواز که با آن ضمانت برای متهم کیفری را کرده بود ) را خودش ( بعد از ضمانت بانکی ) باطل کرده باشد و این کفیل اتفاقا مال و درآمد دولتی و غیره هم نداشته باشد
در نهایت در صورتی که شخص محکوم علیه کیفری ( همان متهمی که کفیل قبل از ضمانت بانکی و ان ماجرا با جوازش ضمانت او را کرده بود ) خود را پس از محکومیت تحویل ندهد تکلیف این ضامن با این شرایط که دیگر چیزی ندارد چه میشود؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت عدم معرفی متهم ، دادگاه از هر راه ممکن سعی در تحصیل وجه الکفاله خواهد نمود . همچنین ممنوع الخروجی کفیل نیز در دستورکار قرار میگیرد .

در صورت عدم معرفی متهم در زمان مقرر وجه الکفاله از اموال کفیل ضبط میگردد