برای رفع مسدودی کارت؛ چه اقدامی باید بکنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۵۷ #41126605

سلام خسته نباشید
کارت عابر بانک من که هم مستمری از کمیته امداد یارانه میگیرم به آن واریز میشود نزدیک به ۱۰ ماه است که از طریق پلیس فتای مشهد مسدود شده و من خودم در هشگرد هستم هر جا رفتم درست نمیشه میگن باید بری مشهد و گرنه درست نمیشه منم نمیتونم برم حالا باید چیکار کنم میشه راهنمایی کنید ممنون میشم

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مراجع قضایی که صلاحیت رسیدگی به پرونده ها را داشته باشند می توانند اقدام به مسدود کردن حساب بانکی اشخاص حقیقی یا حقوقی کنند.هم چنین رفع مسدود شدن حساب بانکی در اکثر موارد باید با دستور قضایی باشد اگر از پلیس فتای مشهد مسدود شده باید به آنجا مراجعه کنید و حکم رفع مسدودیت بگیرید