اثبات رابطه نامشروع به چه شکل است؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۳۴ #41087407

باسلام
همسر من ۲سال پیش من و دو بچه کوچیک رو ول کرد و رفت و در این مدت ۵ بار اقدام به طلاق کرد که هر بار پرونده بسته شد الان حدود ۴ماه هستش که تونستم به دادگاه ثابت کنم با یه پسر مجرد رابطه جنسی داره و الان زنم در زندان کچویی هستش ولی از زندان زنگ میزنه منو تهدید میکنه من چیکار باید بکنم ۱۰/۱۴ اولین جلسه رسیدگی به دادگاه ما هستش

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
رابطه نامشروع با شهادت شهود، مکالمات، پیامک و... قابل اثبات است.

درود بر شما، اثبات رابطه ی نامشروع مادون زنا با ارائه مدارک و شواهد و مستنداتی مانند پرینت مکالمات تلفنی، پیامها ، عکس وفیلم و... ممکن است، لکن اثبات زنا تقریبا محال خواهد بود، چرا که نیاز به ۴ شاهد مرد دارد که ارتکاب زنا را دیده باشند.

سلام شکایت خود را به مقام قضایی اعلام کنید

با درود
اثبات رابطه نامشروع با دلایلی همچو عکس شهود... قابل اثبات است.
لیکن، اثبات زنا به سختی امکان پذیر است و نیاز به شهادت ۴ نفر میباشد که خود عمل زنا را با چشم دیده باشند.

اثبات زنا با شهادت ۴ مرد و یا ۴ بار اقرار تقریبا محال است. احتمالا ایشان به رابطه نا مشروع محکوم می شوند و مجازات ان تا۹۹ ضربه شلاق است

- اگر موفق به اثبات موضوع شده اید به نحوی که دستور بازداشت موقت وی صادر گردیده، دیگر نیاز به مدرکی نیست .
- اثبات رابطه نامشروع دون زنا با ارائه مدارک و شواهد و اسنادی چون پرینت مکالمات ، شات پیامها ، عکس و ... میسر است ولی برای اثبات زنا تنها شهادت ۴ نفر که به چشم خود رابطه آن دو را رویت کرده باشند مورد نیاز است که تقریبا امری محال است .

تهدید ایشون مستندا به ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی قابل پیگیری است و اما در خصوص رابطه نامشروع اگر از طریق فضای مجازی و.. باشد آنهم با توجه به محتوای مطالب قابل شکایت است