آیا صاحب سند خودرو هم مجرم است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۹۴ #41068206

سلام خسته نباشد
ممنون از سایتتون
ببخشید من خودروی از شخص اول خریدم و بعد متوجه شدم ماشین یک دانگ به نام عمه شخص اول هست و پنج دانگ ماشین هم در رهن گذاشتن و شخص اول متواری شده.
آیا عمه شخص اول هم در این ماجرا مجرم شناخته میشود؟
ممنون از شما عزیزان راهنما به حق

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
اگر عمه ایشان از معامله واقع شده اطلاعی نداشته باید علیه شخص اول که یک دانگ ایشان را منتقل کرده شکایت نماید و شما هم باید علیه همان شخص اول شکایت نماید

خیر ایشان مسئولیتی ندارند

سلام
اگر شخص اول به صورت فضولی معامله را منعقد کرده باشند مسئولیتی متوجه عمع ایشان نیست.

عمه مجرم شناخته نمیشود

با سلام
معامله ی صورت گرفته بین شما و شخص اول نسبت به یک دانگ عمه ی ایشان فضولی بوده و درصورت عدم رضایت ایشان معامله نسبت به یک دانگ ایشان باطل خواهد بود ... و ایشان مجرم شناخته نخواهد شد

خیر عمه ایشان مجرم نمی باشد چون علم و اطلاع نداشته است