صدای ضبط شده به تنهایی به عنوان مدرک در دادگاه قابل قبوله؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۵۳ #41002695

سلام
راننده و فروشنده بنده بابت توزیع محصولات کارگاهم پول و چک های دریافتی از مشتریان رو به نیت ورشکستی و حذف من برده و پس نمی دن و و چون بنده اعتماد کامل به انها داشتم هیچ قرارداد کتبی با انها ندارم و کلیه کسب و کارم رو به دلیل اینکه خودم شش ماه بستری و مریض بودم به انها سپردم و زمانی که خودم از بیمارستان ترخیص شدم با کلی بدهی و قرض که بار اورده بودن مواجه شدم ولی انها چون هیچ قرار داد و رسیدی بین مون نیست زیر بار نمی رفتن و با اتیان سوگند که همیشه کامل و تمام درامد روزانه رو به حسابت واریز می کردیم و خودت سرمایه ت رو بدون حساب و کتاب خرج کردی سعی در انکار کردن دارن و من هم تا بیست روز با انها مدار کرده و دستگاه ضبط داخل ماشین گذاشتم و در گفتگوهای بین راننده و ویزیتور به اشکار هدف شان که سعی در ورشکستگی بنده و صاحب شدن خودشان به این شغل مشخص هست و همچنین در بعضی گفتگوهای ضبط شده نیز به صراحت بیان کردن که سه سالیه مشغول به این خیانت هستن و میلیاردی بالا کشیدن چون بنده خودم در مغازه نبودم هیچ رسید و مدرکی جا نگذاشتن.
آیا بنده می توان از روی صدای ضبط شده شان خیانت شون رو اثبات کنم؟
و راههای اثبات دیگری داره مثل این که تقاضای کارشناس مالی کنم که بنده هر سال چقدر در امد داشتم و با این در امد الان ورشکست شدم.

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صدا نیز در صورتی که در ایجاد علم در قاضی نسبت به موضوع پرونده قضایی کمک کند، می‌تواند مورد استناد قرار گیرد.

با سلام و احترام مخاطب گرامی از نظر ثبوتی در طرح شکایت و دعاوی کیفری و حقوقی شما محق هستید ولی از لحاظ اثباتی بهتر است با مشاوره بیشتر و تحصیل دلایل غیر قابل انکار دیگر و اینکه مالک و سرمایه گذار کارگاه بوده اید و تولید آن متعلق به شما بوده و منشا پولهای پرداختی جهت تاسیس و اداره کارگاه و تولید آن از کجا تامین میشده و اینکه نامبردگان به چه نحوی وارد همکاری با شما و حقوق و یا پرداخت لیست بیمه انها توسط چه کسی پرداخت شده و مشتریان و طرفهای قرارداد؛ شما را به عنوان مالک کسب و کار یاد شده می دانستند و طرف قرارداد بوده اند و قبل از بیماری شما حاصل فروش و دخل و خرج با چه حسابهای بانکی به عمل می آمده و پرونده های مالیاتی و عوارض شهرداری و بیمه و اداره کار و ....همچنین صدای ضبط شده ای که الان دارید..... حق خود را اثبات نموده و خاطیان را تنبیه و محکوم نمایید.

بله اگر برای دادگاه اثباتی کنی که البته صدای ضبط شده ادله نیست وی مفید هم هست وکارشناسی وهردلیل دیگر داشته باشید ودادگاه را قانع به خیانت انها کنید به جرم خیانت در امانت وشاید تبانی و کلاهبرداری برحسب نظر دادگاه محکوم بشوند وبنظر روند پیگیری موضوع اگر با متخصص حقوقی مشورت ویا به اوسپرده شود نتیجه مطلوبتراست

با سلام و احترام با توجه به مدارک موجود می توانید شکایت کنید و حق خود را دریافت کنید