قانونا من باید تمام وسایل را به زوج برگردانم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۲۴ #41000809

باعرض سلام وخسته نباشید خدمت کارشناسان بنیاد وکلا
من و همسرم حدود ۴ ماه هست که نامزد کردیم به علت اختلاف و اجرا گذاشتن مهریه من درخواست استرداد مال دادن درصورتی که ما خرید چیزی نداشتیم دو سه تا البسه سرویس طلا (فاکتور دسته منه) و یک الگو و حلقه و انگشتر نشون (فاکتور دست من نیس) دسته منه
الان من باید اینهارو پس بدم؟ واینکه من راجب نظر پزشک قانونی بیخبرم که اگه برم من رو باکره اعلام میکنن یا اسیب مبنی بر انزال میدونن؟ من نفقه رو اجرا نزاشته بودم الان میخام اجرا کنم میتونم اجرا کنم وقتی درخواست تمکین کرده وقتی تمکین نکردم. با درخواست تامین خواسته من موافقت شد ولی ایشون ماشینشونو فروختن فقط ۱چهارم حقوقشونو نامه گرفتم که کسر شه. الان من باید چیکار کنم بنظر وکلای محترم

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر باکره باشید نصف مهریه به شما تعلق می‌گیرد
.میتوانید دادخواست مطالبه نفقه بدهید البته اگر عدم تمکین ثابت نشده
.اگر همسرتان بتواند ثابت کند که طلاها را به شما هبه کرده و اصل آن نزد شما موجود است باید طلاها را پس بدهید.
که برای اثبات نیاز به فاکتور دارید

سلام بطور کلی هدایایی که مصرف نشدنی هستند مانند طلاها باید به زوج مسترد شود و متعاقبا شما نیز می‌توانید هدایایی که اهدا کرده اید را پس بگیرید

باسلام
طلاجات در صورت داشتن فاکتور برای زوج قابل مطالبه خواهد بود
اگر باکره باشید نصف مهر و در صورت عدم باکره گی تمام مهر به شما تعلق میگیرد
برای نفقه میتوان اقدام نمود اما اگر عدم تمکین شما اثبات شود شما مستحق نفقه نخواهید بود

با سلام
۱.اگر باکره باشید نصف مهریه به شما تعلق می‌گیرد
۲.میتوانید دادخواست مطالبه نفقه بدهید
۳.اگر همسرتان بتواند ثابت کند که طلاها را به شما هبه کرده و اصل آن نزد سما موجود است باید طلاها را پس بدهید.
که برای اثبات نیاز به فاکتور و شاهد و دلیل محکمه پسند دارد

سلام
در خصوص استرداد طلاها چنانچه فاکتور به اسم همسرتان باشد میبایست برگشت دهید
در خصوص نفقه هم میتوانید دادخواست مطالبه نفقه مطرح کنید البته اگر عدم تمکین ثابت نشده باشد