امکان تغییر زمان رسیدگی هست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۵۶ #40996334

با سلام خسته نباشی بند شاکی هستم که بازپرسی قرارجلب دادرسی به شعبه ۱۰۲ کیفری ارجاع داد که الان ابلاغ رسیدگی برای ۱۲ تیر ماه ۱۴۰۰ واسم اومده خیلی طولانی شده

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نخیر نمی توانید وقت رسیدگی را تغییر بدین
صبور باشید

با سلام متاسفانه حجم پرونده ها بسیار زیاد می باشد و وقت رسیدگی باتوجه به این امر قابل تغییر نیست.

خیر بعید است بپذیرند

درود
خیر تغییر وقت رسیدگی را نمی پذیرند.

سلام، معمولا طولانی شدن روند رسیدگی با توجه به حجم بالای پرونده ها طبیعی است. برای تعیین وقت باید با شعبه صحبت کنید بعید است مورد پذیرش قرار گیرد.