آیا میتوانم از فروشنده، به علت دیرکرد در اقدام به تنظیم سند، خسارت مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۱۵ #40939725

سلام
بنده ملکی خریدم در قولنامه قرار شد، مبلغی اول بدم که دادم و ما بقی در دو قسمت و آخریش در دفتر خانه اولین قسمت پرداخت شد، نوبت دومی که رسید از مالک خواستم سند نشون بده که گفت نیست فعلا و شفاهی گفت با پول دفترخانه یکجا بده زمان سند رسید، گفت گم شده باید یکی دو ماه وایسی تا سند بزنم، منم عدم حضور نگرفتم.
آیا میتوانم خسارت بگیرم؟
خسارت در قولنامه ذکر شده.
آیا اون قسمتی که پرداخت نشده مشکلی نداره؟
چگونه باید خسارت بگیرم؟
اگه میشه مراحل رو بگید.
ممنون از شما

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
در صورتی که گواهی عدم حضور نگرفته باشید نمی توانید مطالبه خسارت نمایید

ایشان هم میتواند به استناد عدم پرداخت شما مطالبه خسارت نمایند بهتر است توافقی موضوع را حل نمایید .

میتوانید خسارت بگیرید
خسارت در قولنامه ذکر شده.
اون قسمتی که پرداخت نشده مشکلی ندارد در صورتی که چکی نداده باشید
برای درخواست خسارت ، باید اظهارنامه بدهید و وقت دیگری به فروشنده بدهید و درآن وقت به محضر مراجعه کنید و گواهی عدم حضور بگیرید و مطالبه خسارت کنید

با سلام.
نسبت به دوسوال شما همکاران محترم بنده پاسخ شما را دقیق و قانونی دادند و در مورد آن قست از پرسش شما که پرسیدید:(آیا اون قسمتی که پرداخت نشده مشکلی نداره؟ ) پاسخس دریافت نکردید. که باید به عرض شما برسانم که اگر بابت قسط آخر چک یا تعهدی برای پرداخت ندادید و فقط در قولنامه ذکر شده که مبلغ باقیمانده همزمان انتقال سند پرداخت خواهد شد، هیچ مشکلی پیش نخواهد آمد که شما پرداخت نکنید هر چقدر هم که طول بکشد،فقط چون گواهی عدم حضور فروشنده را نگرفتید خسارات قراردادی به شما تعلق نخواهد گرفت،
اما اگر بابت قسط اخر چک تحویل فروشنده دادید، وی میتواند اقدامات قانونی را در صورت عدم پرداخت وجه چک از جانب شما انجام دهد...
البته اگر اظهارنامه ای برای نامبرده ارسال کنید که در تاریخ مقرر در دفترخانه حاضر شدید و وی برای انتقال حضور نداشته است و بعد به نامبرده مهلت دیگری برای انتقال سند بدهید و بعد مجدد در آن تاریخ به دفترخانه مراجعه کنید و گواهی عدم حضور نامبرده را هم در تاریخ قبل و هم در تاریخ جدید اخذ نمایید(البته در مورد تاریخ قدیم سردفتر اگر همکاری کند راه حلی برای اخذ خسارات قراردادی برای شما باز خواهد شد)...
موفق باشید.

با سلام
در صورتیکه در قولنامه میزان و یا نحوه محاسبه خسارت تاخیر در انجام تعهد ذکر شده باشد و این تاخیر را بتوانید ثابت کنید، می توانید مطالبه خسارت نمایید

هرچند خسارت قید شده اما چون شما گواهی عدم حضور نگرفته اید ، خسارت منتفی است

سلام اگر در قرارداد شرط شده باید گواهی عدم حضور بگیرید و نگرفته اید ، حق مطالبه خسارت هم ندارید .