در صورت عدم حضور هر دو طرف، چه پیش خواهد آمد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۵۲ #40906619

باسلام
میخواستم بدونم اخطاریه و ابلاغیه دادگاه یا دادسرا اگه شاکی حاضر نشه ولی متهم حضور داشته باشه. یا اینکه هر دو نفر ابلاغ شونده حاضر نشوند به چه صورت تصمیم گیری میشود؟
ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر شاکی حاضر نشود و پرونده فقط دارای جنبه خصوصی باشد مختومه می شود مگر انکه شاکی سابقا لایحه ارائه نموده باشد اما نبود متهم تاثیری در پرونده ندارد اگر ارتکایب جرم احراز شود حسب مورد قرار جلب به دادرسی یا حکم صادر میشود

درصورتی که شاکی حاضر نشود و دادگاه هم برای رسیدگی نیاز به اخذ توضیح داشته باشد ... اصولا قرارمنع تعقیب صادر میشود.
اگر متهم حاضر نشود دادگاه رسیدگی میکند و اگر نیاز به حضورش باشد جلب خواهد شد

گر احضارشده شاکی باشد مقام قضایی در برگ احضار شاکی قید می‌کند که در صورت حضور پیدا نکردن شاکی و ابهام در توضیحات وی در مراحل قبلی یا در شکواییه، تصمیم قانونی اتخاذ خواهد شد بنابراین با توجه به اینکه ابلاغ انجام شده دادگاه وارد رسیدگی می‌شود و اگر مستندات کافی باشد رای صادر می شود.

سلام اگر شاکی حاضر نشود به علت عدم پیگیری قرا منع تعقیب صادر می شود . اما اگر متهم حاضر شود تحقیقات انجام می شود ..