حمله ی دسته جمعی و ضرب و جرح عمدی با چاقو رو چطور اثبات کنیم؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۲۹۷ #40896825

سلام ما روز جمعه با شوهرم داخل باغ خودمان بودیم که ۵ نفر مرد که شرب خمر کرده بودند در
کافه ی کناری نشسته بودند یکی از انها وارد ملک ما شد و با نشان دادن التش ب من باعث مزاحمت شد شوهرم رسید معترض شد ولی اون گفت قصد ادرار کردن داشتم شوهرم را هل دادن و درگیرشدن یکی با چاقو امد ما را با تحدید داخل ملکمان برد ما ب بیرون باغ رفتیم ب پلیس زنگ زدیم نیامد ۵ نفری از درب دوم باغ ب ما حمله ور شدند با بیل ب سرشوهرم زدن چراحت بدی یود باچاقو ب کتف باسن و دستش زدن و ب من سنگ پرت کرن پلیس امد ماشینشونو نگرفت و فرار کردن یکی از شاهدین شماره پلاک به مامور گشت داد کلی ادم بود ما شکایت کردیم شاهد میخوان اما کسی نمیاد ماموری که اومده سرصحنه و شاهدی که شماره پلاک داده مگه شاهد حساب نمیشن چی تو شکایت بنویسیم که محکوم بشن حکمشون چیه ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
تقاضای تحقیق محلی نمایید

درود بر شما ،دوست گرامی توصیه می‌شود تقاضای تحقیقات محلی نمایید تا اقدامات مقتضی صورت گیرد

با سلام
درخواست تحقیقات محلی کنید،و به گزارش پلیس و همون شاهد استناد کنید.و پیگیرش باشید،انشاءالله مشکل بر طرف خواهد شد.
فقط دفعات بعد خواستید به باغتان برید...بیشتر احتیاط کنید.

تقاضای تحقیق محلی مطرح نمایید

با سلام . گزارش پلیس و شهادت شهود از مستندات شما برای طرح شکایت محسوب میشن و همچنین اگه دوربین مداربسته ای در محل بوده می تونید فیلم گرفته شده رو هم به مستندات خودتون اضافه کنید .

با سلام. با مدارک ومستندات ذیل اقدام نموده وشکایتی رامطرح کنید صورتجلسه پلیس در صورتی که پلیس صورتجلسه ای تنظیم نموده ،فیلم های ضبط شده دوربین های مستقر در محل مربوطه در صورت وجود دوربین مداربسته در محل،تحقیقات محلی توسط مامورین وشهادت شهود. مدارک پزشکی قانونی در صورت تاییدپزشکی قانونی اقدام لازم را انجام دهید

سلام. درخواست تحقیقات محلی و همچنین به گزارش پلیس استناد کنید....