رابطه نامشروع چه حکمی برایم دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۹۷ #40695421

سلام من یه خانم متاهلم با یه اقا متاهل در ارتباط بودم پیام و زنگ گویا خانمش خطی که با من در ارتباط بودن پیدا کرده و رابطه نامشروع شکایت کرده خط منم به اسم دوستم که مجرده هست میخواستم بدونم چی میشه

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام..۱۰۰‌ضربه شلاق تعزیری و بهمراه مجازات تعزیری درجه شش چونکه متاهل هستید..

شادوپیروز باشید...

سلام و عرض ادب و احترام. اثبات رابطه نا مشروع مستلزم رفتاری نامناسب با قصد و نیت انجام فعل مجرمانه فی ما بین طرفین خاطی میباشد که این موارد توسط رییس محترم دادگاه کیفری مشخص و معین میشه . پس فعلا رابطه رو کنسل کنید تا موانع مرتفع بشه و بعد از اون از راههای شرعی و قانونی که مغایرت با قوانین مدون قانونگذار نداشته باشه تصمیم گیری نمایید .

در صورت اثبات تا ۹۹ ضربه شلاق تعزیری

در صورت اثبات ۹۹ ضربه شلاق

مجازات رابطه نامشروع تا ۹۹ ضربه شلاق تعزیری است.
ماده ۶۳۷ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۷۵ شامل دو بخش مختلف است و بخش اول ناظر بر روابط نامشروع و بخش دوم ناظر بر عمل منافی عفت است و در خصوص روابط نامشروع، ارتباط فیزیکی بدنی، شرط نیست.

با سلام
در صورت اثبات رابطه نامشروع ، برای طرفین هر کدام تحمل ۹۹ ضربه شلاق حکم صادر خواهد شد

سلام
رابطه نامشروع از طریق پیامک و صرفا از این طریق امکانپذیر است و قابل مجازات می باشد . بسیاری از افراد از طریق پیامک و یا حتی بدون اینکه یکدیگر را دیده باشند از این طریق ارتباط دارند اما اینکه چه پیامکی بین زن و مرد نامحرم نامشروع تلقی می گردد بستگی به متن پیامک دارد و نظر قاضی پرونده دارد
نظریه مشورتی۷/۳۴۹۲ مورخ ۸۸/۶/۸ :«ارتباط تلفنی از مصادیق رابطه نامشروع دانسته شده و طبق قانون مجازات قابل پیگرد است.»
اگر دلیل رابطه نامشروع ارتباط تلفنی و پیامکی از سوی شاکی اظهار شده باشد دادگاه یا دادسرا می تواند از اپراتور مربوطه تلفن همراه، اطلاعات (داده های) مربوط به تماس های تلفنی و پیامک های متهم را به جهت بررسی اخذ کند.