اگه هر سری کارفرما غایب بشه روند کار چطوری پیش میره؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۵۴ #40656676

سلام ببخشید من از کارفرما به اداره کار فردیس شکایت کردم جلسهغول وقت رسیدگی کارفرما نیومد واسم دوباره و وقت رسیدگی دادن ولی کارفرما رفته شهری دیگه وگفته بازم برای تاریخ مشخص شده نمیاد
(منتو قسمت ارسال مدارک هم استشهادییه محلی که ثابت کنه واسه کارفرما کار میکردم رو فرستادم وپرینت بانکی واریز هایی که واسم انجام داده وهمچنین برگه دستنویس کارفرما موقع تسوییه حساب که مدت کارکردمو معلوم کرده بود ولی پولشو نداد بنظرتون همینا کافییه چون قرارداد یا بیمه ندارم)

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مدارک شما کافیست و مطابق با قانون ایین دادرسی کار دوبار تجدید وقت قانونی است

با درود صرف ارایه مدارک کافیست

رسیدگی با توجه به مدارک و مستندات صورت خواهد گرفت

همین مدارک کافی هست حضورنیافتن طرف مانع رسیدگی نیست

سلام. مدارک ذکرشده راارائه دهید. عدم حضورکارفرمامانع رسیدگی نیست.

تمام مدارک ذکر شده حاکی از برقراری رابطه کاری می باشد لذا اقدامات خود را انجام دهید عدم حضور کارفرما تاثیری در روند رسیدگی نخواهد داشت

غیبت کارفرما خللی در روند رسیدگی ایجاد نمیکند