مدارک دیجیتالی را چگونه می توان کپی برابر اصل کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۰۵ #40648503

با سلام و خسته نباشید خدمت وکلای گرامی
اگر روی یک سایت معتبر یک مطلب یا اطلاعاتی باشد که قرار است بعد از مدتی این اطلاعات از روی سایت برداشته شود ( مثل سایت دانشگاهی خارج از کشور یا رهگیری مرسولات پستی روی سایت اداره پست ) و نیاز به نگهداری اطلاعات آن باشد چگونه می توان ان را در دفاتر اسناد رسمی کپی برابر اصل کرد و روی کاغذ داشت؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که تاریخ و یا مدتی را برای حذف اطلاع دارید قبل از فوت وقت نسبت به تامین دلیل اقدام کنید.

بر اساس قانون اگر داده پیامی را نگاهداری کنید معتبر خواهد بود. توصیه من گرفتن تامین دلیل است تا کارشناس فنی مربوطه موضوع را بررسی و ذخیره کرده تا در آتیه شما بتوانید از آن استفاده کنید.