بعد از صدور حکم اعتراض به حکم راه بهتری است یا تسلیم به حکم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۲۳ #40628571

باسلام وخسته نباشید. همسر بنده به خاطر جرمی به ۱۲ سال حبس و دو سال تبعید محکوم شده است. آیا ما اعتراض بگذاریم بهتر است یا تسلیم به حکم تا بعد بتواند از اون مشروط در زندان استفاده کند.

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام حتما اعتراض کنید به حکم ولی با مطالعه دقیق پرونده ولایحه دفاعیه قوی

با سلام
اگر مدارک و شواهد مستدللی که بتواند در میزان مجازات نقشی داشته باشد برای اعتراض دارید حتما اقدام به اعتراض به حکم نمایید اما در غیر اینصورت تسلیم به رای نموده تا یک چهارم حکم تخفیف داده خواهد شد و در مراحل بعدی نیز میتوانید درخواست تخفیف یا آزادی مشروط نمایید .

ضمن اهدای سلام و احترام
چنانچه واقعا مرتکب بزه انتسابی شده است و مطابق قوانین کیفری مجازاتی در حد وسط اشد مجازات بزه ارتکابی برای ایشان تعیین شده است تسلیم به رای بهترین گزینه است

با توجه به دلایل و مدارک پرونده باید در این مورد نظر داد لذا توصیه میشود از مشاوره یک وکیل دادگستری با مطالعه پرونده بهرمند شوید