در سیستم بدهی کم نشده، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۶ #40611357

باسلام
من از طریق برنامه بازار یه برنامه که کد شامد هم داره و برنامه هم به اسم تغییر قبض هست و کل قبض ها را اقساطی کردم و در سیستم اب. تلفن گاز در صورتحساب اعمال شده ولی قبض برق پرداخت میشه ولی در سیستم بدهی کم نشده با پیگیری. های که کردم پول در حساب برق استان هست ولی میگن نمیتونیم به حساب و یا بهتون بدیم چون شما جعل .کلاهبرداری و غیره کردید این یرنامه فقط شناسه پرداخت را تو کد جدید میداد و پرداخت میکردیم و هیچگونه برداشتی از ادارت را نمیگرفت بلکه به حسابشون همون صورتحساب پول اعمال میکرد حالا که من مدرک از سایت بازار و حتی کد شامد وزارت ارشاد و نام و غیره داره شکایت کنم از برق یا چکار کنم چون گفتن باید من برم به حراست جواب بدم که چجوری اقساطی میکردی و غیره باتشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا به حراست سازمان مربوطه مراجعه کنید و در صورت عدم پاسخ با مدارک موجود شکایت کنید