دادخواست الزام به تنظیم سند ملک به طرفیت آقایان داده ام، آیا نتیجه ای میگیرم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۸ #40604330

سلام
پلاک ثبتی ۵۵ پس از فوت مالک با وکالت فروش بلاعزل ورثه به آقای ۱ و با مبایعه نامه به آقای ۲ و باز با مبایعه نامه به آقای۳ واگذار می شود در این حین آقای ۱ اقدام به انتقال سند رسمی به خانم ۴ می نماید و ایشان نیز به آقای ۵ انتقال می دهد آقای ۳ از طریق دادگاه دستور ابطال انتقال به خانم ۴ و آقای ۵ را می گیرد با مراجعه به ثبت متوجه می شود دوباره آقای ۵ سند را به آقایان ۶ انتقال داده باز از طریق دادگاه ابطال آقایان ۶ صادر می گردد و طی نامه ای به ثبت مالکیت آقای ۳ اعلام میشود بنده در این زمان با مبایعه نامه ملک را از آقای ۳ خریداری کرده ام و با توجه به اینکه هیچ یک از دادنامه ها هنوز به ثبت ارائه نگردیده است دادخواست الزام به تنظیم سند ملک به طرفیت آقای ۳ و آقایان ۶ داده ام آیا نتیجه ای میگیرم یا باید همه افراد را طرف دعوا قرار میدادم اگر کارم اشتباه بوده چکاری انجام دهم که زمان کمتری طول بکشد برای دریافت سند ممنونم

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به طرفیت آقایان شش چرا؟ مگر مالکیت آنان ابطال نشده است ؟ واقعا به این صورت پاسخ صحیح امکانپذیر نیست لطف کن تقاضای مشاوره تلفنی به قسمت ارزیابی سایت بده که بتوانم پاسخ متناسب با نیاز شما ارائه نمایم