فرزندم هیچ علاقه ای به دیدارش نداره آیا راهی هست که بتوان ملاقات را کنسل کرد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۴۲۷ #40503000

سلام
من سال ۹۶ از همسرم بصورت طلاق توافقی جدا شدم آخرین رای دادگاه این بود که من مهریه و نفقه را بخشیدم و او حضانت فرزند پسرم که الان ۱۳ ساله است را به من داد و در رای نوشته حق هیچ گونه پشیمانی و اعتراض به رای را نداریم. الان دادخواست داده مبنی بر ملاقات فرزند بعد از سالها
محل زندگی من سالهاست تهران است ولی ایشان در شهر دیگر دادخواست را تنظیم کرده شهری که آدرس ثنای من بود و من آدرس را تغییر نداده بودم و برای ماجلسه دادرسی گذاشته اند میخواستم بدونم چطور میتونم پرونده را به تهران بیاورم و چطور آدرس ثنا رو تغییر بدم که کسی که شکایت میکنه به راحتی به آدرسم دسترسی نداشته باشه چون اون شخص مشکل دارد و ما از او میترسیم

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام از طریق سامانه ثنا ادرس خود راتغییر دهید و اگر فرزندتان به سن قانونی نرسیده بستگی به نظر قاضی دارد بعد لایحه را به شعبه اعلام کنید

سلام ابتدا نشانی خود را در سامانه ثنا تغیر بدید بعد طی لایحه به شعبه اعلام کنید

سلام ابتدا نشانی خود را سامانه ثنا تغیر بدید از طریق دفتر خدمات

سلام دوست گلم تغیر آدرس و از طریق دفاتر خدمات قضایی اصلاح کنید بعد لایحه بدید شعبه رو آگاه کنید

ابتدا نشانی خود را در سامانه ثنا ابلاغ نمایید سپس ،طی لایحه ای به شعبه اعلام نمایید البته به دور از ذهن است دادگاه عدم صلاحیت صادر نماید

سلام .از طریق دفاتر خدمات قضایی نسبت به تغییر ادرس ثنا اقدام شودومتعاقب طی لایحه شعبه را اگاه سازید

اگر فرزندتان به سن قانونی نرسیده نمی تواند از ملاقات امتناع کند .