مدیر ساختمان بدون رضایت من در مشاعات دوربین نصب کردند آیا می توانم از او شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۵۹ #40501913

با سلام و خسته نباشید... در مجتمع ۱۰ واحدی که ما ساکن هستیم(۵ طبقه دو واحدی) مدیریت ساختمان تصمیم به نصب دوربین در مشاعات گرفته که شامل طبقات هم میشه، دو واحد از طبقه یک رضایت ندادن و نصب در طبقه ایشان صورت نمیگیرد، در طبقه ۵ که بنده ساکنم و واحد بغل دستی من خارج از کشور زندگی میکنن مدیریت ساختمان بدون تایید بنده دستور نصب دوربین دادن و هزینه را هم برخلاف رضایت بنده به نصب، درخواست کردن ، آیا کار ایشان قانونیست و برخلاف تایید بنده مجاز به همچین کاری هستن؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر مدیر ساختمان بدون تصویب مجمع عمومی ، اقدام به نصب دوربین کرده باشد ، کارشان قانونی نیست