شکایت کردن جهت وصول وجهی که به معرف دادن؛ چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۲۴ #40360207

چند ماه قبل زن و شوهری رحم آشنای من رو اجاره و قرارداد محضری که در قبال مبلغی لقاح خارج بدن و توسط دستگاه داخل رحم کاشت شود ولی خانواده با چرب زبونی خانم که رحم اجاره داشته به من برده و ده روز ایشون رو زندانی و میگن چون نطفه خارج بدن ضعیف میشه باید خانم به عقد اقا در بیاد و به طور نزدیکی بچه دار بشن و بعد بدنیا اومدن بچه طلاق میدن بنده خدا
خانم با بدبختی از منزل فرار میکنه کارت ملی و لباسهاشو جا میزاره بدون دریافت هیچ مبلغی از زن و شوهر حالا اونها از خانم شکایت کردن جهت وصول وجهی که به معرف دادن درصورتی که این خانم لطمات بسیار شدید روحی و روانی یک مورد اگه کسی درب اتاق ایشون رو قفل کن بسیار میترسن والان درحال مصرف قرص افسردگی و اعصاب هستن لطفاکمک کنید

مشاوره حقوقی کیفری
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بار اثبات با مدعی ست.

درود
آنها باید ثابت کنند مبلغ را پرداخت کرده اند.

درود:
خانواده می توانند پول را از معرف مطالبه کنند،در صورتی که شما را در جایی به زور حبس کردن وباعث ترس در وجود شما شده است می توانید از انها شکایت کیفری نمایید.

باسلام خانم می‌توانند از مرتکبین شکایت نماید.

آن خانواده میتوانند پول را از معرف مطالبه کنند و اگر خانم به زور در جایی زندانی شده باید شکایت کیفری مطرح کند.

باسلام
جرمی اتفاق نیفتاده

با سلام این موضوع نیاز به بررسی دقیق مستندات دارد..در هر حال آن خانواده حق مطالبه پول معرف را دارد در ثانی اگه این خانم در اثر ترس بیش از حد خودش بجای اقدام درست گوشه عزلت برگزیند و دچار افسردگی شود ارتباطی با آن خانواده ندارد.